Diensten

AARDSTRALEN OPSPOREN

Met het woord aardstraling of aardstralen wordt in de volksmond een energie aangeduid, die uit de bron van de aarde lijkt te komen.
Deze energie is of kan(mede)oorzaak zijn van tal van ongemakken voor mens, dier en plant.
Aardstralen kunnen voor u opgespoort worden en tevens kan ik u de nodige informatie verstrekken die u kunt gebruiken om daarmee deze aardstralen op te vangen en de schadelijke invloed van deze straling uit te schakelen.

UW WERKPLEK

Zou het niet fijn zijn dat u geen last heeft van aardstraling je op uw werk ?
Ik stel mij beschikbaar om voor u op uw kantoor, bedrijfspand, hotel, school, ziekenhuis, kinderdagverblijf, openbare gebouw, etc. de aardstralen op te sporen.
Hiervoor geldt wel een aangepast, zakelijk tarief, afhankelijk van de grootte en aard van het pand, de aard van de daarin aanwezige apparatuur en eventuele andere relevante factoren. U kunt contact met mij opnemen als u een paranormale zaalavond wilt organiseren. Een paranormale zaalavond is geschikt voor verenigingen of bedrijven en instellingen.

 

Het opsporen en neutraliseren van de straling is niet alleen goed voor uw gezondheid maar ook voor de bedrijfsresultaten heeft dit een positieve uitwerking. Indien er zich dieren bevinden in / om uw pand ( bijv. een boerderij) zult u merken dat ook de dieren zich beter gaan voelen.